Üniversitemize Kayıt Olan Pandemi Nedeniyle Kayıt Evrakını Teslim Edememiş / Eksik Kayıt Evrakı Bulunan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Pandemi nedeniyle Üniversitemize kayıt esnasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gereken kayıt evrakını teslim edememiş veya eksik evrakı bulunan öğrencilerimizin evraklarını teslim etmeleri için duyurulan son tarih olan 31.12.2021 tarihine kadar eksik evrakını Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeyen öğrencilerin eksik evrak listesi aşağıda yer almaktadır. Yarıyıl sonu/bütünleme çevrimiçi sınavlara giriş yapabilmeniz için listede bulunan eksik evraklarınızın son teslim tarihi 10.02.2022’ye kadar uzatılmıştır. Belirtilen tarihe kadar listede yer alan eksik evrakını Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeyen öğrenciler 10.02.2022 tarihinden sonra OBS-Öğrenci Bilgi Sistemine ve EYS-Eğitim Yönetim Sistemine giriş yapamayacaklardır. Öğrenci İşleri Müdürlüğü ile iletişime geçen ve eksik evrak tarihi ile ilgili bilgi veren öğrencilere iletilen son teslim tarihi bilgisinde değişiklik yapılmamıştır. **Bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz.** - Öğrenci eksik evrak listesi için [**tıklayınız.**](/assets/duyurular/2022/1/oi/eksik-evrak-listesi--13.01.2022.pdf) - 2020 - YKS Kayıt belgeleri için [**tıklayınız.**](/assets/duyurular/2022/1/oi/2020-yks-kayit-belgeleri.docx) - 2021 - YKS Kayıt belgeleri için [**tıklayınız.**](/assets/duyurular/2022/1/oi/2021-yks-kayit-belgeleri.docx)