Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi İkinci Başvuru Kontenjanları ve Değerlendirme Takvimi Açıklanmıştır

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”ne göre; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarına öğrenci alımı 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İkinci Başvuru ve Değerlendirmeleri aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Online başvuru linki için [**tıklayınız**.](https://obs.acibadem.edu.tr/oibs/ina_app/) Online başvuru kılavuzu için [**tıklayınız**.](/assets/akademik/enstituler/sbe/enstitu-online-basvuru-islemleri-guncel-kilavuz.pdf) Not: Online başvurular 19 Ağustos 2022 Cuma günü saat 14.30’da başlayacak olup, 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 17.00’da sona erecektir.

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ AKADEMİK TAKVİMİ

Kayıt Yaptırmayanların Yerine Yedek Kayıtlar

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

2022-2023 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi İkinci Lisansüstü Kontenjanları ve Ücretleri

PROGRAMLAR

2022-2023  Ücret  (KDV Dahil)

Yabancı Uyruklu Öğrenci Ücret (KDV Dahil)

TEZLİ YÜKSEK LiSANS PROGRAMLARI

Adli Bilimler Tezli Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli:13

35.000 TL

Biyoetik Tezli Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli: 2

30.000 TL

Program ücreti 4 dönem için geçerlidir.

Biyofizik Tezli Yüksek Lisans (İngilizce)

Yurt içi burslu*: 7

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli: 3

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli: 8

5.000 USD

Fizyoloji Tezli Yüksek Lisans

İç Hastalıkları Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans

Hemşirelik Esasları Tezli Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli: 7

Program ücreti 4 dönem için geçerlidir.

Medikal Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans (İngilizce)

Sağlık Fiziği Tezli Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli: 3

45.000 TL

Tıp Eğitimi (İngilizce)Tezli Yüksek Lisans

Yurt içi burslu*: 6

25.000 USD

TEZSİZ YÜKSEK LiSANS PROGRAMLARI

2022-2023  Ücret  (KDV Dahil)

Yabancı Uyruklu Öğrenci Ücret (KDV Dahil)

Beslenme ve Diyetetik Tezsiz Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli: 5

40.000 TL

İlaç Endüstrisinde Yönetim Tezsiz Yüksek Lisans

Yurt içi ücretli: 2

25.000 TL

10.000 USD

Sağlık Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans

45.000 TL

DOKTORA PROGRAMLARI

Yabancı Uyruklu Öğrenci Ücret (KDV Dahil

Beslenme ve Diyetetik Doktora

Program ücreti 8 dönem için geçerlidir

Fizyoloji Doktora

Hemşirelik Doktora

100.000 TL

Program ücreti 8 dönem için geçerlidir.

Medikal Biyoteknoloji Doktora (İngilizce)

Sağlık Yönetimi Doktora

100.000 TL