[**Eczacılık Fakültesi Ukrayna- Rusya Savaşı Nedeniyle Ukrayna’daki Yükseköğretim Kurumlarında Eğitim Gören Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Öğrenciler İle Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin tıklayınız.**](/assets/duyurular/2022/4/ukrayna-rusya-savasi/eczacilik-fakultesi-ukrayna--rusya-savasi-nedeniyle-yatay-gecis-basvuru-sonuclari--20.04.2022.pdf) ##### [SONUÇLAR KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU- KVKK GEREĞİ ÜNİVERSİTEMİZE BAŞVURU ESNASINDA EDİNDİĞİNİZ BAŞVURU NO İLE AÇIKLANMIŞTIR. Başvuru numaranızı hatırlamıyorsanız tıklayınız.](/assets/duyurular/2022/4/ukrayna-rusya-savasi/yatay-gecis-basvuru-numarasi-ogrenme-kilavuzu-v2-20.04.2022.pdf)