2021 – YKS İlk Yerleştirme İle Üniversitemize Yerleşen ve Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Öğrenci Kimlik Kartı Dağıtım Planı

2021- YKS ilk yerleştirme ile Üniversitemize kayıt olan öğrencilerimiz Öğrenci Kimlik Kartlarını (sadece öğrencinin kendisi) bizzat imza karşılığı aşağıda yer alan dağıtım planına göre alabilirler. Kart dağıtım planı öğrencilerimizin ders programlarında yer alan ilk yüz yüze gerçekleştirilecek ders saatlerine uygun olarak hazırlanmıştır. **Geçerli nedenlerle Öğrenci Kimlik Kartlarını aşağıda belirtilen tarihlerde alamayan öğrencilerimiz Öğrenci Kimlik Kartlarını Öğrenci İşleri Müdürlüğü -C Blok Zemin Kattan imza karşılığı alabilirler.** Öğrenci Kimlik Kartı Dağıtım Planı için [**tıklayınız.**](/assets/duyurular/2021/ekim/ogrenci-kimlik-karti-dagitim-takvimi.xlsx)