2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumiçi Yatay Geçiş ile Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar ve Kesin Kayıt Bilgileri

- Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurum İçi Yatay Geçiş Sonuçları için [**tıklayınız.**](/assets/duyurular/2021/agustos/oi/2021-2022-guz-kurum-ici--yatay-gecis-sonuclari---shmyo.pdf) ##### SONUÇLAR KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU- KVKK GEREĞİ ÜNİVERSİTEMİZE BAŞVURU ESNASINDA EDİNDİĞİNİZ BAŞVURU NO İLE AÇIKLANMIŞTIR. **Başvuru numaranızı hatırlamıyorsanız** [**tıklayınız.**](/assets/duyurular/2021/agustos/oi/yatay-gecis-basvuru-numarasi-ogrenme-kilavuzu.pdf)

KAYIT TARİHLERİ

16 Ağustos 2021 – 19 Ağustos 2021

Kurum İçi Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Adayların Kesin Kayıtları ve Ücret Yatırmaları

23 Ağustos 2021-24 Ağustos 2021

Kurum İçi Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Yedek Adayların Kesin Kayıtları ve Ücret Yatırmaları

- **Kayıt Saatleri:** 09:00-17:00 - **Kayıtların yapılacağı yer:** Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü (Kayışdağı Cad. No:32 İçerenköy / Ataşehir / İstanbul) #### KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER Kayıt için öğrencinin Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurması gerekmektedir.