Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Lisans Programımız (Türkçe), Türk Psikologlar Derneği Akreditasyon Üst Kurulu tarafından akredite edildi

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Lisans Programımız (Türkçe), Türk Psikologlar Derneği Akreditasyon Üst Kurulu tarafından 21.01.2026 tarihine kadar geçerli olmak üzere 5 yıl süreyle akredite edildi.

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu tarafından Psikoloji Lisans Eğitiminin Akreditasyon Süreci için yetkilendirmiş olan Türk Psikologlar Derneği’nin akreditasyon belgesi, “psikoloji lisans programlarının, ulusal ve evrensel ölçütler uyarınca beklenen amaçları gerçekleştirebilmesi için gerekli olan asgari düzeydeki başarı ve kalite standartlarının” karşılandığını göstermektedir.

Akreditasyon Ekibi

Doç. Dr. Belma Bekçi