Denizcilik ve Yelken Kulübümüz Cumhuriyet’in 100. yılına özel düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nda iki sınıfta birinci oldu

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla ve İstanbul Valiliği iş birliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü tarafından Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları düzenlendi. Denizcilik ve Yelken Kulübü öğrencilerimizden Tıp Mühendisliği Bölümü’nden Batuhan Sönmez ve Eczacılık Fakültesi’nden Öykü Hazal Şalcı, 5 kişilik yarış takımının bir parçası olarak Gezgin D sınıfında yarışa katıldılar.

Yarışların sonucunda öğrencilerimiz, Gezgin D ve Gezgin Overall'da birincilik elde etti. Cumhuriyet’in 100. Yılı Kupası, çok sayıda davetlinin katılımıyla Fişekhane’de düzenlenen ödül töreninde öğrencilerimize takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Denizcilik ve Yelken Kulübümüz hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Haber Tarihi: 03/11/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024