Makaron Workshopu(Antep Fıstıklı, Bitter Çikolatalı ve Çilekli Makaron) Yüz Yüze Eğitimdir. | Ön Başvuru FormuASEGEM Programıdır. |
Eğitim Tarihi
Kayıtlar Süreklidir.
Eğitim Koordinatörü
Öğr. Gör. Pelin Kosal - Acıbadem Üniversitesi
Eğitmenler
Öğr. Gör. – Mert Eker / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
Katılımcı Sayısı
En az 8 / En fazla 12 kişi
Hedef Kitle
Gastronomiye ilgili duyan herkes. (18 Yaş altındaki katılımcılar bir aile bireyi eşliğinde eğitimlere katılabilirler)
Eğitim İçeriği
Yüz yüze / Uygulamalı Eğitim
1 Gün - 3 Saat
Eğitimler, iki kişilik gruplar halinde düzenlenecektir. Tek başına katılım sağlayan kişiler, uygun şekilde eşleştirilerek gruplar oluşturacaktır.
Eğitimlere kaymaz taban ayakkabı ile katılım sağlamanız önem taşımaktadır.
Antep Fıstıklı, Bitter Çikolatalı ve Çilekli Makaron yapımı
Makaron yapımının teorik olarak açıklanması
Makaron yapımı ön hazırlıklarının yapılması
Mereng yapımı
Makaron hamurunun birleştirilmesi
Makaronların renklendirilmesi
Makaronların şekillendirilmesi ve pişmesi
İç dolguların hazırlanması
Makaronların iç dolgu ile birleştirilmesi
Eğitim Ücreti
Verilecek Belge
Katılım Belgesi