İtalyan Mutfağı 3(Pizza ve Sezar Salata Yapımı) Yüz Yüze Eğitimdir. | Ön Başvuru FormuASEGEM Programıdır. |
Eğitim Tarihi
Kayıtlar Süreklidir.
Eğitim Koordinatörü
Öğr. Gör. Pelin Kosal - Acıbadem Üniversitesi
Eğitmenler
Öğr. Gör. – Pelin Kosal / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
Katılımcı Sayısı
En az 8 / En fazla 12 kişi
Hedef Kitle
Gastronomiye ilgili duyan herkes. (18 Yaş altındaki katılımcılar bir aile bireyi eşliğinde eğitimlere katılabilirler)
Eğitim İçeriği
Yüz yüze / Uygulamalı Eğitim
1 Gün - 3 Saat
Eğitimler, iki kişilik gruplar halinde düzenlenecektir. Tek başına katılım sağlayan kişiler, uygun şekilde eşleştirilerek gruplar oluşturacaktır.
Eğitimlere kaymaz taban ayakkabı ile katılım sağlamanız önem taşımaktadır.
Pizza ve Sezar Salata yapımı
Pizza hamuru yapımı
Pizza sosu yapımı
Mayalanan hamurun açılması ve soslanması
Pizza malzemelerinin hazırlanması ve konumlandırılması
Sezar salata malzemelerinin ön hazırlığı
Sezar sos yapımı
- Salatanın birleştirilmesi
Eğitim Ücreti
Verilecek Belge
Katılım Belgesi