Karadeniz Workshopu(Karadeniz Yemekleri Yapımı) Yüz Yüze Eğitimdir. | Ön Başvuru FormuASEGEM Programıdır. |
Eğitim Tarihi
Kayıtlar Süreklidir.
Eğitim Koordinatörü
Öğr. Gör. Pelin Kosal - Acıbadem Üniversitesi
Eğitmenler
Öğr. Gör. – Mert Eker / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
Katılımcı Sayısı
En az 8 / En fazla 12 kişi
Hedef Kitle
Gastronomiye ilgili duyan herkes. (18 Yaş altındaki katılımcılar bir aile bireyi eşliğinde eğitimlere katılabilirler)
Eğitim İçeriği
Yüz yüze / Uygulamalı Eğitim
1 Gün - 4 Saat
Eğitimler, iki kişilik gruplar halinde düzenlenecektir. Tek başına katılım sağlayan kişiler, uygun şekilde eşleştirilerek gruplar oluşturacaktır.
Eğitimlere kaymaz taban ayakkabı ile katılım sağlamanız önem taşımaktadır.
Karadeniz yemeklerinin yapımı;
Muhlama yapımı
Mısır ekmeği yapımı
Hamsili pilav yapımı
- Fırın sütlaç yapımı ve servisi
Eğitim Ücreti
Verilecek Belge
Katılım Belgesi