Gyoza Workshopu(Buharda Japon Mantısı) Yüz Yüze Eğitimdir. | Ön Başvuru FormuASEGEM Programıdır. |
Eğitim Tarihi
Kayıtlar süreklidir.
Eğitim Koordinatörü
Öğr. Gör. Pelin Kosal - Acıbadem Üniversitesi
Eğitmenler
Öğr. Gör. – Pelin Kosal / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
Katılımcı Sayısı
En az 8 / En fazla 12 kişi
Hedef Kitle
Gastronomiye ilgili duyan herkes. (18 Yaş altındaki katılımcılar bir aile bireyi eşliğinde eğitimlere katılabilirler)
Eğitim İçeriği
Yüz yüze / Uygulamalı Eğitim
1 Gün - 3 Saat
Eğitimler, iki kişilik gruplar halinde düzenlenecektir. Tek başına katılım sağlayan kişiler, uygun şekilde eşleştirilerek gruplar oluşturacaktır.
Eğitimlere kaymaz taban ayakkabı ile katılım sağlamanız önem taşımaktadır.
Buharda Japon Mantısı - Gyoza yapımı
Gyoza hamurunun yapımı ve dinlendirilmesi
Gyoza iç harcının hazırlanması
Gyoza hamurunun açılması
Hamurun iç harçla doldurulması ve özel şeklinin verilmesi
Kızartılarak haşlama metodunun uygulanması
Özel gyoza sosun yapımı
- Sunum
Eğitim Ücreti
Verilecek Belge
Katılım Belgesi