Z KUŞAĞINI ANLAMAK

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz tarafından, öğretim üyelerinin öğrencilerle aralarındaki kuşak farkını anlamak ve psikolojik olarak eğitim metotlarını uygularken dikkat edecekleri durumları ve çözüm önerilerini anlatmak amacıyla düzenlenen “Z Kuşağını Anlamak” isimli etkinlik 28 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşti.

“Z Kuşağı”, “Kuşak Farklılığı” ve “Eğitimde Kuşak Farklılıkları” konu başlıklarının tartışıldığı etkinlikte Uzman Klinik Psikolog Derya Yalçınkaya konuşmacı olarak ağırlandı. Uzman Klinik Psikolog Yalçınkaya, etkinlikte önceki kuşakların karakteristik özelliklerini karşılaştırmalı olarak anlatarak “Sizin gibi olmayanları kendinize ait yargılarla değil, onlara ait gerçeklerle görmek mümkün” sözleriyle devam etti.

Eğitim metotları uygulanırken dikkat edilmesi gereken noktaların ve çeşitli iletişim tekniklerinin aktarıldığı etkinlik, soru-cevap bölümü ile interaktif olarak sonlandırıldı.

Haber Tarihi: 09/05/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023