ÖN YETERLİLİK İLANI – 2023-02 İSTisNA İstanbul Tanısız ve Nadir Hastalıklara Çözüm Platformu Projesi Genom Çalışmaları Hizmet Alımı İhalesi

ACU

ÖN YETERLİLİK İLANI
ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ile ortak olarak yürütülen ve İstanbul Kalkınma Ajansı Yenilikçi İstanbul Programı kapsamında sağlanan mali destek ile desteklenen, TR10/22/TNH/0001 kodlu, “İSTisNA İstanbul Tanısız ve Nadir Hastalıklara Çözüm Platformu” projesi kapsamında, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nde Genom Çalışmaları iş paketi için 24.02.2020 tarih ve 31049 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi İhale Yönetmeliğinin 17. Maddesine göre Belli İstekliler Arasında İhale Usulü ile hizmet alımı ihale edilecektir. Yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir.

İhale kayıt numarası: 2023-02
İhalenin adı: İSTisNA İstanbul Tanısız ve Nadir Hastalıklara Çözüm Platformu Projesi Genom Çalışmaları Hizmet Alımı İhalesi
Ön yeterlilik konusu hizmetin niteliği ve miktarı: 300 örneğin genom çalışmaları ile 300 örnek için elde edilecek yüksek çıktılı verilerin analizleri ile belirlenen aday genetik varyasyonların Sanger dizileme ya da SNP array yöntemleri ile doğrulanması çalışmaları hizmetidir. Elde edilecek veri miktarına göre değişim göstermekle birlikte, tek nükleotid değişimleri için 2.000 reaksiyon Sanger dizileme hizmeti, yapısal varyantların doğrulanması için 96 örnek SNP array hizmeti alınması planlanmaktadır.
Ön yeterlik dokümanının görülmesi ve satın alınması: Dokümanlar Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Satın Alma Müdürlüğünde ve www.acibadem.edu.tr web sitesinde görülebilir. Ancak, ön yeterlilik başvurusunda bulunacak olan isteklilerin ön yeterlilik ve ihale dokümanını satın alması zorunludur.
Doküman bedeli 250 TL’dir ve Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nin T.Garanti Bankası A.Ş. Kozyatağı Kurumsal Şubesi nezdindeki TR85 0006 2000 3830 0006 2945 16 nolu hesabına yatırılmalıdır. Makbuz karşılığı elden ödeme alınmamaktadır.
Ön yeterlik değerlendirmesine katılabilme şartları ve istenilen belgeler:
1. Ön Yeterlilik Başvuru Mektubu
2. Tebligat için adres beyanı ve irtibat için telefon, elektronik posta adresi ve varsa faks numarası
3. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi
4. Ön Yeterlilik Başvurusu yapmaya yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri ve Ticaret Sicil Gazetesi
5. Mali yeterlilik belgeleri
6. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler
7. Teknik şartnamede belirtilen hizmetlerin tümünü sağlıyor olduğunu gösteren belge
8. En az 3 yıldır bu alanda hizmet verdiğini gösteren belge
9. Proje ortaklarına ayrı ayrı özel internet erişimli bir sipariş sistemi sağlanacağına dair taahhütname
10. Ön yeterlilik dokümanının satın alındığına dair dekont

Ön Yeterlilik Başvuru dosyası teslim yeri: Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Satınalma Müdürlüğü, Kayışdağı Caddesi No:32, A Blok Kat:2 PK:34752 Ataşehir /İstanbul