Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantılar 12

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü’nde süregelen bilimsel çalışmaları, Tıp Fakültesi geneline yaymak, üniversitemizdeki araştırma merkezleri ile paylaşmak ve disiplinler arası bilimsel iş birliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantıları’nın on ikincisi 17 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşti.

Toplantı serisinde bu ay Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Beki Kan konuşmacı olarak ağırlandı. Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Kan “Parkinsonizm ile İlişkili Bir Yetim G-Protein Kenetli Reseptör, GPR37” başlıklı sunumunu gerçekleştirerek katılımcıların bu alandaki çalışmalarla ilgili bilgi sahibi olmalarına katkı sağladı.

Haber Tarihi: 30/04/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023