Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümümüz tarafından düzenlenen Sosyoloji Kolokyumu “Hastalığını Anlatmak, Dünyaya Doğru Açılmak” 18 Şubat 2020 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Sosyoloji Bölümü tarafından belirli aralıklarla düzenlenen farklı konu başlıklarının ve konuşmacıların yer aldığı kolokyumun bu ayki konuğu Beykent Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nihan Bozok idi. Nihan Bozok, kadınların özel paylaşım ve yazışmalarında dile getirdikleri hastalık anlatılarına, ve hastalık üzerinde konuşabilmenin güçlendirici etkisine değindi.

Son güncelleme tarihi: 10/03/2020