Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Lisans Programımız (Türkçe), Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından akredite edildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Lisans Programımız (Türkçe), Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından 30.09.2023 tarihine kadar geçerli olmak üzere 2 yıl süreyle akredite edildi.

Beslenme ve Diyetetik Lisans Eğitiminin Akreditasyon Süreci için Yükseköğretim Kurul Başkanlığı tarafından yetkilendirmiş olan Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’nin akreditasyon belgesi; Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Lisans eğitim programının ulusal ve evrensel ölçütler uyarınca beklenen amaçları gerçekleştirebilmesi için gerekli olan başarı ve kalite standartlarını karşıladığını göstermektedir.

Akreditasyon Ekibi

Prof. Dr. Murat Baş