Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Lisans Programımız (Türkçe), Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından 30.09.2023 tarihine kadar geçerli olmak üzere 2 yıl süreyle akredite edildi.

Beslenme ve Diyetetik Lisans Eğitiminin Akreditasyon Süreci için Yükseköğretim Kurul Başkanlığı tarafından yetkilendirmiş olan Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’nin akreditasyon belgesi; Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Lisans eğitim programının ulusal ve evrensel ölçütler uyarınca beklenen amaçları gerçekleştirebilmesi için gerekli olan başarı ve kalite standartlarını karşıladığını göstermektedir.

Akreditaston Ekibi

• Prof. Dr. Murat Baş