Psikoloji Kulübü’nden “Psikoterapide Travma ile Çalışma Yolları”

Psikoloji Kulübü tarafından düzenlenen “Psikoterapide Travma İle Çalışma Yolları” başlıklı etkinlik 30 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşti.Acıbadem Altunizade Hastanesi’nden Uzm. Psikolog ve Aile Terapisti Betül Küçükardalı’nın katılımı ile gerçekleşene etkinlikte “Travma nedir, psikoterapide travmada hangi yöntemlerle çalışılır ve bu yöntemler nelerdir, travmanın hayatımızdaki yeri üzerine konuşuldu. Uzm. Psikolog Küçükardalı öğrenciler ile mesleki deneyimlerini de paylaştı.Uzm. Klinik Psikolog/ Çift ve Aile Terapisti Betül Küçükardalı, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde görev yapmaktadır. Psikoloji lisans eğitimini Yeditepe Üniversite’sinde almış ve birincilikle tamamlamıştır. Sonrasında çeşitli merkez ve hastanelerde staj yaparak klinik deneyim kazanmıştır. 2013 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji-Çift ve Aile Terapisi Yüksek Lisans Programına başlamıştır ve 2016 yılında bu eğitimini tamamlamıştır.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023