Psikoloji Bölümümüz, mezunlar ile öğrencileri bir araya getirdi

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Şeyda Türk’ün katıldığı, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Kahraman’ın da moderatörlüğünü yaptığı online deneyim paylaşımı 24 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşti.Psikoloji Bölümü öğrencilerimizin davetli olduğu etkinliğe yüksek lisans eğitimlerine devam eden 2020 Mezunumuz İsminaz Doğan (Koç Üniversitesi; Sosyal, Endüstri ve Örgütsel Psikoloji), 2018 Mezunumuz Gizem Yıldız (University of Groningen; Clinical Neuropsychology), 2017 Mezunumuz Gizem Ersoy (Marmara Üniversitesi; Spor ve Egzersiz Psikolojisi) ve 2017 Mezunumuz Betül Cömertoğlu (Işık Üniversitesi; Klinik Psikoloji) konuşmacı olarak katıldı.Mezunlarımız öğrencilerimizle yüksek lisans başvuru deneyimlerini paylaştı. Etkinlik kapsamında, lisansta yapılan araştırma projelerinin önemi, alan seçiminde dikkat edilmesi gerekenler, başvuru ve mülakat süreçleri ve kariyer planlama gibi konular ele alındı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023