Psikoloji Bölümü "Kariyer Yolunda Seçimler, Zorluklar ve Değişim" Etkinliğini Düzenledi

Acıbadem Üniversitesi Psikoloji Bölümü Seminerleri kapsamında ‘Kariyer Yolunda Seçimler, Zorluklar ve Değişim’ adlı etkinlik 20 Aralık 2023 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti. Seminerde, konuşmacı olarak Birey, Çift ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Yıldız Hacıevliyagil konuşmacı olarak yer aldı. Cüceloğlu, meslek hayatında karşılaşılan zorluklar, mesleki değişim sürecinde yaşananlar ve bu süreçlerle  baş etme yollarıyla ilgili başlıkları ele aldı.  Katılımcılara meslek seçimi ve kariyer gelişimi süreciyle ilgili bilgi paylaşmak amacıyla  90 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, soru- cevap oturumunun ardından sonlandı.

Haber Tarihi: 27/12/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024