Online Psikoloji Sohbetleri’nin ilki gerçekleşti

Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programımız tarafından düzenlenen "Psikoloji Sohbetleri"nin ilki 21 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi.Moderatörlüğünü Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur Aktaş’ın yaptığı Psikoloji Sohbetleri’nin ilk konuğu "Pandeminin İç Dünyamız ve Duygularımız Üzerindeki Etkisi" başlıklı sunumu ile Uzm. Psk. Yeliz Polat idi. Polat, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde bireylerin deneyimlediği kayıp, yalıtılmışlık ve çaresizlik hissi gibi pandeminin olumsuz psikolojik etkilerini vurguladı. Etkinliğe öğrenciler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023