Öğretim Üyemizin araştırmacı olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sinem Öktem Okullu’nun araştırmacı, “İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi (IBG)’nin araştırma programı yönetici kuruluşu olduğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayça Sayı Yazgan’ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen “OMV-Tabanlı H. Pylori’ye Karşı Aşı Prototipi Geliştirilmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK 1004 – Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi (IBG) tarafından yürütülen Korunma ve Tedavi Ulusal Platformu’nda; üniversitemizin yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Atabay Kimya San. ve Tic. AŞ. Petroyağ ve Kimyasalları San. ve Tic. AŞ.’nin de aralarında olduğu birçok üniversite ve sanayi kuruluşu yer almaktadır. Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 10/05/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023