Öğrenci Merkezli Eğitime Geçiş Süreci Çalıştayı’nın İkincisi Gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi, Öğrenci Merkezli Eğitime Geçiş Süreci Çalıştayı’nın ikincisi, 6 Haziran 2023 tarihinde üniversitemiz konferans salonunda; akademisyen, idari kadro ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu, toplamda 128 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Üniversitemizde öğrenci merkezli eğitime geçilmesi amacıyla düzenlenen çalıştayın moderatörlüğünü Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) Müdürümüz Doç. Dr. Melike Şahiner yürüttü. Çalıştayda bölüm hocaları tarafından örnek çalışmaların sunumları yapıldı.

Açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zeynep Güven’in yaptığı çalıştayın birinci bölümünde Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Levent Altıntaş’ın “Öğrenci merkezli eğitim geçiş sürecinde neyi, nasıl yapıyoruz?” başlıklı konuşması gerçekleşti.

Çalıştayın ikinci bölümünde; ÖME uygulama örnekleri, Dr. Öğr. Üyesi Nafiye Çiğdem Aktekin, Öğr. Gör. Beyza Karacibioğlu, Öğr. Gör. Serdar Duman, Öğr. Gör. Emel Turan, Öğr. Gör. Dr. Hande Kaba, Dr. Öğr. Üyesi Gözde Arıtıcı Çolak, Dr. Öğr. Üyesi Nihan Ünübol, Öğr. Gör. Birce Buturak, Arş. Gör. Ahmet Can Küçükkurt, Arş. Gör. Emine Tuğba Yorulmaz, Prof. Dr. Fehime AKSUNGAR, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Uzuner, Doç. Dr. Gülen Melike Demirbolat, Uzman Eğitmen Özge Kovan ve Doç. Dr. Meltem Kolgazi tarafından sunuldu.

Soru-cevap bölümü ve genel değerlendirmeler ile çalıştay sonlandırıldı.

Haber Tarihi: 12/06/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024