Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Aysimi Duman COST aksiyonuna yönetim komitesi (MC) üyesi ve çalışma grubu (WG2) eş başkanı olarak atandı

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Elif Aysimi Duman, bilimsel ve teknik araştırma ve geliştirme konularında ülkelerin ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri projeler arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulmuş bir Avrupa Araştırma Programı olan COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın “CA 22114 Maternal Perinatal Stress and Adverse Outcomes in the Offspring Maximising Infants Development (TREASURE)” isimli aksiyonuna yönetim komitesi (MC) üyesi ve çalışma grubu (WG2) eş başkanı olarak atandı.

Öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 06/02/2024

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024