İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni 4 Temmuz 2023 Tarihinde Üniversitemizde Gerçekleşti

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. İnci User’ın açılış konuşması  ile başlayan törende,  Rektör Prof. Dr. Ahmet Şahin konuşması ile mezunlarımıza profesyonel hayatlarında başarılar diledi. Fakülte birincisi Ayşe Eslem Görkan fakülteyi temsilen konuşmasını yaptı. Törenlerde, bölümlerinde ilk üç dereceye giren mezunlarımıza başarı beratları Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin, Rektör Yardımcımız  Prof. Dr. İrfan Güney ve Dekanımız Prof. Dr. İnci User tarafından takdim edildi.

Tüm mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim edildikten sonra kep atma ile tören tamamlandı. Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 18/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024