Ana içeriğe atla

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Hoş Geldin Çayı Etkinliği Gerçekleştirdi

Haber tarihi: 30/10/2024

Son güncelleme tarihi: 13.03.2026

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından düzenlenen “Hoş Geldin Çayı” etkinliği, 30 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 15:30’da D-2 Fizyoterapi Uygulama Salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe bölüm öğrencileri ve akademik kadro ile birlikte toplam 100 kişi katıldı.

Etkinliğin amacı, bölüme yeni başlayan öğrenciler ile mevcut öğrencilerin tanışmasını sağlamak ve etkileşim ortamı yaratmaktı. Program, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuray Alaca’nın açılış konuşmasıyla başladı. Doç. Dr. ALACA, öğrencileri tebrik ederek yeni akademik döneme yönelik motivasyon verici mesajlar paylaştı.

Açılışın ardından, ikram ve sohbet bölümü ile öğrenciler, öğretim üyeleriyle merak ettikleri konular hakkında bir araya gelme fırsatı buldu. Etkinlik, bölüm öğrencisi Yiğit Kolci’nin de yer aldığı müzik ekibinin keyifli dinletisiyle sona erdi.

Etkinlikteki Konu Başlıkları:

  • Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuray ALACA’nın hoş geldin konuşması
  • İkram ve öğretim üyeleri ile öğrenciler arasında soru-cevap ve sohbet
  • Müzik dinletisi

Konuşmacı Hakkında:

Doç. Dr. Nuray ALACA, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun olmuş, Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Ortopedik Fizyoterapi alanında bilim uzmanlığı ve doktora eğitimini tamamlamıştır. 2021 yılında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bilim Dalında Doçent unvanını almıştır. 2011 yılından bu yana Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde akademisyen olarak görev yapmakta, lisans dersleri vermekte ve çeşitli idari görevleri yürütmektedir.

Etkinlik, öğrenciler arasında kaynaşma ve sosyal etkileşimi artırması bakımından büyük önem taşıdı ve keyifli bir ortamda tamamlandı.

Acu Helpdesk