Fen-Edebiyat Fakültesi 2022 Mezuniyet Töreni

Fen-Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni 4 Temmuz 2022 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İnci User’ın açılış konuşmaları ile başlayan törende, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güldal Süyen konuşması ile mezunlarımıza profesyonel hayatlarında başarılar diledi. Fakülte birincisi Aleyna Ardıç da fakülteyi temsilen konuşmasını yaptı.

Törenlerde, bölümlerinde ilk üç dereceye giren mezunlarımıza başarı beratları Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. İnci User, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güldal Süyen ve Prof. Dr. İrfan Güney tarafından takdim edildi.Tüm mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim edildikten sonra kep atma ile tören tamamlandı.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 05/07/2022

Son güncelleme tarihi: 21.02.2024