Ana içeriğe atla

Denizcilik ve Yelken Kulübümüz Campus Cup 2024’te ikincilik elde etti

Üniversiteli yelkencileri denizle tanıştırmak, tanışanları da birbirleri ile kaynaştırmak amacıyla Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Nurolbank ana sponsorluğunda düzenlenen Campus Cup 15-17 Mart 2024  tarihleri arasında düzenlendi. 13 farklı üniversiteden 18 takımın kayıt olduğu ve 200’den fazla sporcunun yer aldığı Campus Cup’ta takımlar, IRC 1, IRC 2 ve IRC 3 sınıflarında mücadele verdi. 

Yarışlarda üniversitemizi temsil eden Denizcilik ve Yelken Kulübü öğrencilerimiz, Marmaris Körfezi’nde rüzgar ile yelkenlerini doldurup dereceye girmek için doyasıya mücadele ederek IRC3 sınıfında 2. lik elde ettiler. Üç gün süren yarışların sonunda kazanılan ikincilik kupası, çok sayıda davetlinin katılımıyla Marmaris Uluslararası Yat Kulübü’nün bahçesinde yapılan ödül töreninde öğrencilerimize takdim edildi.

Yarışta üniversitemizi temsil eden Denizcilik ve Yelken Kulübü öğrencilerimizden, Kulüp Onursal Başkanı Tıp Fakültesi öğrencimiz Metincan Erkaya’yı, Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Batuhan Sönmez’i, Kulüp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eczacılık Fakültesi öğrencimiz Öykü Hazal Şalcı’yı, Kulüp Organizasyon Sorumlusu Tıp Fakültesi öğrencimiz Elif Doğa Karaburun’u, Kulüp Mali İşler Sorumlusu İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencimiz Yaren Muslu’yu, Kulüp Dış İlişkiler Sorumlusu Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencimiz Cem Alper Yılanlı’yı ve Kulüp Yarış Kaptanı Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencimiz Hakan Coşkun’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Denizcilik ve Yelken Kulübümüz hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Haber Tarihi: 20/03/2024

Son güncelleme tarihi: 20.03.2024