Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konseri Gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı için düzenlenen etkinlikler kapsamında konser, sergi ve resepsiyon 20 Kasım 2023 tarihinde düzenlendi. Atatürk Vakfı desteği ile düzenlenen  ‘Atatürk’ün Nadir Fotoğrafları’ sergisi, fuaye alanında üniversitemiz çalışanlarına ve öğrencilere duygu dolu anlar yaşattı. 100. Yıl resepsiyonunun ardından konferans salonunda düzenlenen konserde; İstanbul Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Berk Özbek tenor, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğçem Aslan Kar soprano olarak yer aldı. Sanatçılara orkestra olarak piyanoda Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Akgül, trompette Dr. Mehmet Ali Açıksöz, basta Cüneyt Saka, gitarda Recep Kaan Kar eşlik etti. Dünya müziğinden Türk müziğine zengin bir repertuvarla gerçekşletirilen  konser, hep biz ağızdan söylenen marşlarla sonlandı.

Haber Tarihi: 28/11/2023

Son güncelleme tarihi: 28.11.2023