ACU Research Talks – Aralık 2023

Araştırma temalı sunumların, araştırma altyapısı ve olanakları ile ilgili konuşmaların, kurum içi ve dışından davetli araştırmacıların konferanslarının, kısacası araştırma ile ilgili her konunun yer aldığı ACU Research Talks, Aralık ayında da alanında uzman konuşmacıları ağırladı.

Herkesin katılımına açık düzenlenen etkinlikler, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Etkinlik Başlıkları ve Konuşmacılar:

6 Aralık 2024

What Patients with epilepsy have taught us about the human brain: New insights from direct electrical stimulation of the brain.

Prof. Dr. Josef Parvizi, Stanford Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji ve Nörolojik Bilimler Bölümü.

18 Aralık 2024

The immune response to Helicobacter pylori infection and its role in gastric carcinogenesis.

Prof. Dr. Ayça Sayı Yazgan, İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü

Haber Tarihi: 10/01/2024

Son güncelleme tarihi: 17.01.2024