1.Psikoloji Günleri “Nöropsikoloji: Yaklaşım ve Uygulamalar” gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim elemanları ve Psikoloji Kulübü tarafından 20-21 Nisan 2018 tarihlerinde 1. Psikoloji Günleri kapsamında “Nöropsikoloji: Yaklaşım ve Uygulamalar” temalı etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Nöropsikoloji başlığı altında birçok konferansın yanı sıra Nöropsikoloji disiplinin disiplinlerarası doğasını örnekleyen üç güncel araştırmanın sunulduğu bir panel oturumu ve bir nöropsikolojik vakanın öyküsü sunumu gerçekleşti.

Etkinlikte, Psikolojinin çeşitli alt alanlarından gelen uzmanlar tarafından atölye çalışmaları düzenlenirken Psikoloji bölümü mezunları, lisans ve lisansüstü düzeyindeki bölüm öğrencilerinin öğretim üyeleri danışmanlığında yürüttükleri araştırmaların da poster sunumları yer aldı.

Haber Tarihi: 22/04/2018

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023