Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nın yeni kararları uyarınca Üniversitemiz Senatosu’nun 10.02.2023 tarihinde yapılan toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır

1. 09.02.2023 tarihli YÖK kararı uyarınca Üniversitemizin Bahar Dönemi açılışının daha sonra açıklanacak ileri bir tarihe ertelenmiş olması nedeniyle 15-16-17 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen bütünleme sınavları Bahar Dönemi açılış tarihi öncesindeki haftaya ertelenmiştir. Bütünleme sınav tarihleri Bahar Dönemi açılış tarihi kesinleştikten sonra ilan edilecektir. 2. İngilizce Hazırlık Programı derslerine 20 Şubat 2023 pazartesi gününe kadar ara verilecektir. 3. Tıp Fakültesi’nin Dönem 4, 5 ve 6’daki uygulamalı eğitimlerine devam edilecektir. 4. Tıp Fakültesi’nin 10.02.2023 tarihinde yapılması planlanmış Dönem 5 uygulamalı eğitim sınavları 13.03.2023 tarihine ertelenmiştir. 5. Depremin yarattığı koşullar nedeniyle doğrudan etkilenen öğrencilerimize, katılmaları gereken dersler, uygulamalar ve sınavlar konusunda kolaylık ve desteklerin sağlanmasına yönelik ilgili birimler tarafından gereken kararlar alınacaktır.
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğü