ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ TANITIM ve TERCİH GÜNLERİ

### ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ TANITIM ve TERCİH GÜNLERİ ##### 2021 Tanıtım-Tercih Günleri Yüz Yüze ve Online olarak 30 Temmuz'da başlıyor! Tanıtım ve Tercih Dönemi boyunca Kerem Aydınlar Kampüsü’nü ziyaret ederek üniversitemizin akademik kadrosundan bölümler hakkında bilgi alabilir, tercihlerinizle ilgili rehber öğretmenlerimizden danışmanlık desteği alabilirsiniz. Ayrıca öğrencilerimiz eşliğinde kampüs turu yapabilirsiniz. Kampüsümüze gelemeyen aday öğrencilerimiz ise WEB sayfamızda yer alan kayıt formunu doldurarak ACU& Aday Online Platforma katılabilir, bu platformda online olarak akademisyenlerimiz ile bir araya gelerek bölümler hakkında bilgi edinebilir; WEB sayfamızda yer alan SANAL TUR ile kampüs turu yapabilirsiniz. * Tanıtım ve Tercih Günlerine katılmak için rezervasyon yaptırmaya gerek yoktur. Aday öğrenciler ve ailelerini hafta sonları dahil olmak üzere 08:30-18:00 saatleri arasında Kerem Aydınlar Kampüsü’ne bekliyoruz. **Yer :** Kerem Aydınlar Kampüsü **Saat :** 08:30-18:00 #### Tanıtım ve Tercih Günleri Yüz Yüze Program Akışı: ##### Fakülte/Meslek Yüksekokulu Tanıtım Oturumları: Tanıtım oturumlarından öğretim elemanlarımızdan bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

FAKÜLTE ve MYO

YÜZ YÜZE OTURUM SAATLERİ

YÜZ YÜZE OTURUMLAR

TIP FAKÜLTESİ

10:00-11:00

12:00-13:00

14:00-15:00

15:00-16:00

16:00-17:00

Tıp Fakültesi oturum saatleri dışında da, üniversite hakkında genel bilgilendirme (burslar, öğrenim ücretleri…vb. koşullar ile ilgili) Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca her gün 08:30-18:00 saatleri arasında Aday Bilgilendirme Merkezi’ndeki görevli danışmanlar tarafından yapılacaktır.

ECZACILIK

FAKÜLTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

MESLEK YÜKSEKOKULU

08:30-18:00

#### Tanıtım ve Tercih Günleri ACU Aday Online Bölüm Tanıtımı Program Akışı:

TIP FAKÜLTESİ

ACU Aday Online Platform üzerinden
Fakülte ve Yüksekokul akademisyenleri ile Online canlı görüşmek isteyen aday öğrencilerin WEB sayfamızda yer alan kayıt formunu doldurması gerekmektedir. Kayıt yaptıran öğrencilere gün ve tarih bilgisi bizim tarafımızdan verilecek olup ID ve şifre SMS olarak gönderilecektir.

ECZACILIK FAKÜLTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FEN VE EDEBİYAT FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKULU

#### Aday Bilgilendirme Merkezi Aday Bilgilendirme Merkezi’ndeki görevli danışmanlardan Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca 08:30-18:00 saatleri arası her gün üniversitemiz hakkında genel bilgi edinebilirsiniz. #### Tercih Danışma Merkezi Tercihlerinizle ilgili sorularınız için uzman rehber öğretmenlerimizden ücretsiz Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca 08:30-18:00 saatleri arası her gün ücretsiz ‘’Tercih Danışmanlığı’’ hizmeti alabilirsiniz. #### Sor Cevaplayalım / Çağrı Merkezi Aşağıda belirtilen iletişim numarasından Çağrı Merkezi görevli danışmanlarına ulaşabilir, üniversitemiz hakkında merak ettiğiniz soruları danışmalarımıza sorabilirsiniz. Çağrı Merkezi: 0216 500 44 44 #### Ulaşım: **Metroyla;** İstanbul Anadolu yakasındaki Kadıköy – Kartal metrosunu kullanarak; Kadıköy İstasyonu'ndan binildiğinde 12 dakika sonra Kozyatağı İstasyonu'nda inilir ve Kayışdağı istikametine doğru 15 dakika yürüyerek ACU'ya ulaşılır. Kartal İstasyonu'ndan binildiğinde 20 dakika sonra Kozyatağı İstasyonu'nda inilir ve Kayışdağı istikametine doğru 15 dakika yürüyerek ACU'ya ulaşılır. **Otobüsle;** Kadıköy rıhtımdan 19K, 19Y, 19V, 19S, 19T, 14A Üsküdar'dan 11T, 320A otobüslerini kullanarak ‘Bağlariçi' durağında inip ACU'ya ulaşım kolayca sağlanmaktadır. *Kozyatağı metro durağı çıkışında ücretsiz ring servislerimizden yararlanabilirsiniz.