2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Kontenjanları Açıklanmıştır

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsüne “Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ne göre 2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi aşağıda belirtilen tarihlerde Doktora ve Tezli Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına öğrenci alınacaktır.
ÖĞRENCİ BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ 2019-2020 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
30.05.2019-05.07.2019 Lisansüstü Başvuru Tarihleri
08.07.2019 Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı
08-09-10.07.2019 Mülakat Sınavları
12.07.2019 Mülakat Sonuçlarının WEB’de İlanı
16 .07-23.07.2019 Öğretim Ücretinin Yatırılması ve Kesin Kayıt
24.07-29.07.2019 Kayıt Yaptırmayanların Yerine Yedek Kayıtlar
Online Başvuru için tıklayınız. Online Başvuru Kılavuzu için tıklayınız. **tablo** ### Sağlık Bilimleri Enstitüsü Programlar ve Başvuru Koşulları **Tezli Programlar** Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Fizyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıkayınız. Biyoistatistik ve Biyoinformatik Tezli Yüksek Lisans Programı(İngilizce)Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Biyokimya ve Molekuler Biyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Bioetik Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Medikal Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans Programı (İngilizce) Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Perfüzyon Teknikleri Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Sağlık Fiziği Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Histoloji ve Embriyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. **Tezsiz Programlar** Adli Tıp ve Etik Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Beslenme ve Diyetetik Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. İlaç Endüstrisinde Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Hemşirelik Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Sağlık Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Sporcu Beslenmesi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. **Doktora Programları** Beslenme ve Diyetetik Doktora Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Hemşirelik Doktora Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Biyoistatistik ve Biyoinformatik Doktora Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Fizyoloji Doktora Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Sinir Bilimi Doktora Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Medikal Biyoteknoloji Doktora Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız. Biyokimya ve Molekuler Biyoloji Doktora Programı Başvuru Koşulları için Tıklayınız.