2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü 2. Başvurular

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsüne “Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ne göre 2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen tarihlerde Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. **Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Başvuru ve Değerlendirme Takvimi**

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ AKADEMİK TAKVİMİ

YENİ ÖĞRENCİ BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

GÜZ YARIYILI

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

06.08.2018-29.08.2018

Lisansüstü Başvuru Tarihleri (2. Dönem)

03.09.2018

Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

07.09.2018

Mülakat Sonuçlarının WEB’de İlanı

07.09.2018 – 11.09.2018

Öğretim Ücretinin Yatırılması ve Kesin Kayıt

12.09.2018-14.09.2018

Kayıt Yaptırmayanların Yerine Yedek Kayıtlar

17.09.2018-18.09.2018

Kayıt Yaptırmayanların Yerine Yedek Kayıtlar

Sağlık Bilimleri Enstitüsü
2018-2019 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Enstitü 2. Başvuru Kontenjanları ve Ücretleri

PROGRAMLAR

Süresi

Ücret Dönem Bilgisi

Kontenjan

2017-2018 Ücret

2018-2019 Ücret

TEZLİ YÜKSEK LiSANS PROGRAMLARI

Yurt içi Kontenjan

Öğrenci Kontenjanı

Yurt içi Ücret (KDV Dahil)

Yabancı Uyruklu
Öğrenci Ücret (KDV Dahil)

Yurt içi Ücret (KDV Dahil)

Yabancı Uyruklu
Öğrenci Ücret (KDV Dahil)

Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans

Biyoetik Tezli Yüksek Lisans