Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nin ambleminde, eğitim ve öğretimle geleceği aydınlatacak nesiller kitap ve güneş kullanımıyla gösterilirken; defne yaprakları ile zafere ve başarıya götüren yolculuk ifade edilmiştir.

Genel olarak logo ve amblem birlikte kullanılmaya çalışılmalıdır.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi logosu kurumsal ve resmi materyallerde kullanılacak olup, bina, dış cephe vb., “Campus Store”da satılan hediyelik ve promosyon ürünlerde, tanıtım, etkinlik duyuru materyallerinde Acıbadem Üniversitesi ve ACU olarak kullanılmaktadır. Öğretim elemanlarının düzenleyici olarak görev aldıkları tüm bilimsel organizasyonlara kurumsal logonun kullanılması gerekmektedir.

Öğretim elemanlarını ulusal ve uluslararası görsel, yazılı ya da dijital medya organlarında akademisyen kimlikleri ve uzmanlık alanları ile ilgili konularda yer aldıklarında Acıbadem Üniversite, Fakülte/Yüksekokul/Enstitü adının kullanılması önemlidir.

Logonun kullanımı ile ilgili detaylı bilgi için: kurumsal.iletisim@acibadem.edu.tr

Acıbadem Üniversitesi kurumsal logoları aşağıda yer almaktadır.

Türkçe logo için tıklayınız.

İngilizce logo için tıklayınız.