İnsan Kaynakları Sertifika Programı Hakkında

Program Hakkında

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı, günümüzün hızla değişen iş yaşamının dinamikleri kapsamında insan kaynakları alanının temel başlıklarını öğrencilere tanıtmayı hedefleyen bir içerikten oluşmaktadır. Programda; insan kaynaklarının alt fonksiyonları arasında bulunan işe alım, öğrenme ve gelişim, yetenek yönetimi, performans yönetimi gibi sistemsel başlıkların yanı sıra; koçluk ve çeviklik gibi iş yaşamında öne çıkan yetkinliklerle ilgili dersler de yer almaktadır.

Program modüler ve esnek bir yapıda sunulmakta olup, 7 zorunlu ve 5 seçmeli modülden oluşmaktadır. Programdaki seçmeli dersler, bir yandan katılımcıların insan kaynakları alanında güncel konuları takip edebilmelerini sağlarken, aynı zamanda kariyer gelişimlerine de katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Program, katılımcıların kayıt oldukları her modül sonrası katılımcı belgesi alabilmelerine imkan verecek esnek bir yapıda tasarlanmıştır. Bu program tasarımı, katılımcıların tüm sertifika programı modüllerini almak zorunda olmadan sadece en çok ilgilendikleri ya da ihtiyaç duydukları modül ya da modülleri almalarını desteklemektedir. En az 60 krediyi tamamlayarak programın tüm şartlarını yerine getiren katılımcılar ise sertifikaya hak kazanacaktır. Program sertifikasına hak kazanabilmek için zorunlu olan tüm modüllerin tamamlanması ve ek olarak en az 60 kredinin tamamlanmasını sağlayacak şekilde seçmeli modüllerin alınması gereklidir.

Neden Acıbadem Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı?

• Alanında uzman ve farklı sektörde deneyimli eğitmenlerden öğrenme imkanı
  • Teori ve pratiği bütünsel olarak işleyen ders içeriği
  • Panel, vaka paylaşımı ve uygulama örnekleri içeren etkileşimli ders programı
  • Modüler bir yapıdan oluşan ve kişiye özel ihtiyaca göre şekillenebilen esnek program tasarımı