Zülfü Livaneli, Tıp Fakültesi akademisyenlerinin oluşturduğu Kitap Kulübü’nün konuğuydu

Sanat, siyaset ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Zülfü Livaneli, 26 Ocak Salı günü söyleşi için Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi akademisyenlerinin oluşturduğu Kitap Kulübü’nün konuğu oldu. Söyleşide Livaneli’nin “Konstantiniyye Oteli” romanından yola çıkarak eserleri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Ayrıca katılımcılar edebiyat, tarih, dünya ve Türkiye yazarları ile şairleri, Batı ve Doğu edebiyatı, tarih bilinci, bilimsel ilerlemelerin toplumsal belirleyenleri hakkında tartışma fırsatı da buldu. Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’la da bir araya gelen Livaneli, bahar aylarında Acıbadem Üniversitesi öğrencileriyle tekrar buluşma sözü verdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023