Yüzme Kulübü Öğrencilerimiz üniversiteler arası yüzme yarışlarında dereceye girdi

Acıbadem Üniversitesi Yüzme Kulübü Yüzme Takımı İstanbul Teknik Üniversitesi Üniversiteler Arası Halit Ayar Yüzme Yarışları’nda yeni başarılara imza attı. Öğrencilerimizden Tıp Fakültesi 5. Sınıf öğrencimiz Parsa Mohri 100 metre Kelebek kategorisinde 1. , İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji 3. Sınıf öğrencimiz Selma Ece Buyer 50 metre Sırt kategorisinde 2. , 100 metre Serbest kategorisinde 1.,  200 metre Serbest kategorisinde 1. , Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi  Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü hazırlık öğrencimiz Berk Sefa Tonbul 200 Metre Serbest kategorisinde 2. oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 24/04/2024

Son güncelleme tarihi: 24.04.2024