Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Helin Sera Şan Olağanüstü Poster Ödülü’nü kazandı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Perinur Bozaykut Eker’in danışmanı olduğu Fen Bilimleri Enstitümüz Moleküler ve Translasyonel Biyotıp Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Helin Sera Şan, 27-30 Ekim 2023 tarihleri arasında Çin'in Shanghai kentinde gerçekleşen "The 4th International Conference of Aging and Disease" adlı kongrede "Identification of Differential Biomarkers of Vascular Senescence in HGPS and Healthy iPS-VSMC Cells" başlıklı posteri ile olağanüstü poster ödülüne layık görüldü.

Öğrencimizi ve danışman öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 20/11/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024