Yüksek Lisans Öğrencimiz Nurdeniz Nalbant'a ve mezunumuz Gülin Baran'a Uluslararası Multidisipliner Kanser Araştırmaları Kongresi’nde En İyi Poster Ödülü

Fen Bilimleri Enstitüsü Moleküler ve Translasyonel Biyotıp Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Nurdeniz Nalbant, 15-17 Ocak 2021 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilen Uluslararası Multidisipliner Kanser Araştırmaları Kongresi’nde (8th Multidisciplinary Cancer Research Congress) en iyi poster ödülüne layık görüldü. Nurdeniz, "DANCR Acts as a Competing Endogenous RNA to Regulate Gene Expression" başlıklı araştırmasını Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Emre Deniz danışmanlığında gerçekleştirmektedir.Fen Bilimleri Enstitüsü Tıp Mühendisliği Yüksek Lisans Programı mezunumuz ve araştırmalarına halen üniversitemizde devam eden Gülin Baran aynı kongrede en iyi üçüncü poster ödülüne layık görüldü. Gülin, "Long non-coding RNA DANCR control the cellular mechanism upon DNA damage induction" başlıklı araştırmasını Dr. Öğr. Üyesi Emre Deniz danışmanlığında gerçekleştirmektedir.Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023