YKS 2020 yerleştirme sonuçlarına göre lisans programlarımızda doluluk oranımız %100

Acıbadem Üniversitesi tüm fakültelerde %100 doluluk oranıyla ve Tıp Fakültesi burslu kontenjanı sayısal puan türünde ilk 178 başarı sıralamasında yer alan öğrencilerin tercihi olarak çıtayı bu yıl daha da yukarıya taşıdı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2020 Yerleştirme Sonuçlarına göre Acıbadem Üniversitesi tüm Fakültelerde %100, Meslek Yüksekokullarında %96,4 doluluk oranına sahip.

Bu yıl da Tıp Fakültemiz ilk 100’den öğrencilerin tercihi

Tıp Fakültesi burslu kontenjanı, sayısal puan türünde ilk 178 başarı sıralamasında öğrencilerin tercihi olarak çıtayı bu yıl daha da yukarıya taşıdı. Tıp Fakültesi %50 indirimli kontenjan başarı sıralamasında da diğer üniversiteler arasında 1.sırada yer alıyor.

Üniversitemize yerleşen öğrencilerin yarısından çoğu ilk 3 sıralamasında üniversitemizi tercih etti.

Aramıza katılan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 21.02.2024