Acıbadem Üniversitesi, APLUS ve ACU Gönüllüleri Kulübü işbirliği ile “Artık Yemeklerin Sokak Hayvanlarına Gönderilmesi Projesi” kapsamında yemekler hayvan dostlarla paylaşılıyor.

“Artık Yemeklerin Sokak Hayvanlarına Gönderilmesi Proje”si kapsamında yemekler hayvan barınaklarına gönderiliyor. Artık yemekler için kafeteryanın yemek atım alanına özel çöp kutuları yerleştirildi. Katılımcılardan yemeklerini paylaşırken kürdan, peçete, plastik çatal-kaşık-bıçak ve benzeri materyalleri ayrıştırmaları bekleniyor.

Projenin ilk haftasında ACU Gönüllüleri, kafeteryada öğrencilere hem proje hakkında bilgi verdi hem de artık yemeklerin ayrıştırılması konusunda öğrencileri yönlendirdi.

Son güncelleme tarihi: 27/03/2020