Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Yeşim Yasin ve Tıp Fakültesi 6. Sınıf öğrencisi Aral Sürmeli'nin Türkçe çevirisini gerçekleştirdiği "Yarınların Kadına İhtiyacı Var" kitabı yayımlandı.

Sınır Tanımayan Doktorlar'ın (MSF) Afrika ve çeşitli bölgelerde kadın sağlığı ve kadın hakları çalışmalarının hasta ve doktorların gözlerinden anlatıldığı kitap, sağlık hizmetlerine erişimin olmadığı yerlerdeki sorunları gözler önüne seriyor.

İNSEV Yayınları'ndan çıkan kitabın Türkçe çevirisinin tüm gelirlerinin MSF ile yapılan anlaşma gereğince MEDAK ve İNSEV'in kadın ve çocuk sağlığı çalışmalarında kaynak olarak kullanılacağı açıklandı.

"Yarınların Kadına İhtiyacı Var" kitabına ulaşmak için iletişim kurabileceğiniz e-posta adresleri:

• Büşra Ecem Baka, busra.baka@live.acibadem.edu.tr
  • Sılasu Arıkan, silasuarikan.94@gmail.com