V. Ulusal Fiziksel Aktivite Sempozyumu gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün Fiziksel Aktivite Derneği iş birliği ile düzenlediği pandemik ve non-pandemik koşullarda fiziksel aktivitenin tartışıldığı V. Ulusal Fiziksel Aktivite Sempozyumu 29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşti.Sempozyumda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Berna Eren, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanımız Doç. Dr. Nuray Alaca, Öğr. Gör. Ali Ömer Acar, Öğr. Gör. Sergen Öztürk, Öğr. Gör. Irmak Çavuşoğlu, Arş. Gör. Meryem Bektaş, Arş. Gör. Özge Kocaer ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nden Arş. Gör. Esma Nur Kolbaşı, Bahçeşehir Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Pelin Pişirici, İstanbul Kent Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Fatih Bali, Fenerbahçe Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Demet Tekin ve Dr. Öğr. Üyesi Baha Naci, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Arş. Gör. Engin Çağlar ve Arş. Gör. Ecem Özdemir, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Ayça Evkaya Acar, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nden Arş. Gör. Beyza Dal, Ayvansaray Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Merve Can, Uzm. Dyt. Şengül Sangu Talak, Uzm. Fzt. Sılasu Arıkan, Fzt. Faika Nur Erol, Fzt. Gizem Yaren Yıldırım, Fzt. Zeynep Ayyıldız Eroğlu ve Psikolog Ece Ünlü konuşmacı olarak ağırlandı.Bireylerin pandemi sırasındaki fiziksel aktivite düzeylerine, pandemi sonrasındaki fiziksel aktivite reçetesine, inaktiviteye ve fiziksel aktivitede farklı bakışlara değinilen sempozyum, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi: 15/06/2022

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023