Üniversitemizin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleşti

Üniversitemizin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni 25 Ekim 2022 tarihinde konferans salonumuzda gerçekleşti.Öğrenci Konseyi Başkanımız Ediz Gültekin’in açılış konuşması ile başlayan törende Üniversitemizin İklim Elçisi seçilen Özdeyiş Hülya İşgördü de bu yıl Acıbademli olan öğrencilere seslendi. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ise konuşmasında üniversitemizle ilgili güncel bilgilerden, hedeflerimizden bahsederken, yeni öğrencilerimizin aramıza katılmasından dolayı duyduğu heyecanı da dile getirdi.Törende, Üniversitemiz Burs Fonu’na bağış yaparak katkı sağlayan bağışçılara plaketleri ve teşekkür belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Zeynep Aydınlar Eröğüt tarafından takdim edildi. Ayrıca üniversitemizde 10. çalışma yılını dolduran akademik ve idari personelimize de teşekkür plaketleri Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Zeynep Güven, Prof. Dr. İrfan Güney ve Prof. Dr. Güldal Süyen tarafından takdim edildi.Açılış törenlerimizde gelenekselleşen açılış dersini bu yıl Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Say verdi. Prof. Dr. Say “Düşünen Makineler ve Biz” başlıklı bir sunumunu katılımcılarla paylaştı. Sunum sonrasında Prof. Dr. Say’a teşekkür belgesi Rektörümüz tarafından takdim edildi.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023