Üniversitemiz Filarmoni Orkestrası Konseri’ne ev sahipliği yaptı

Acıbadem Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı’nın ilk etkinliklerinden biri 12 Ekim 2022 tarihinde konferans salonumuzda gerçekleşen Filarmoni Orkestrası Konseri oldu.

Şef Turhan Yükseler’in yönettiği Filarmoni Orkestrası Konseri’nin açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız aynı zamanda besteci ve müzisyen kimliğiyle de tanınan Prof. Dr. İrfan Güney yaptı. Klasik müziğin önde gelen bestecilerinin eserlerinden oluşan repertuvarın çalındığı konserde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güney’in Kelebeğin Dansı isimli bestesinin Şef Turhan Yükseler tarafından yapılan senfonik düzenlemesi de konserde dinleyiciler ile buluştu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen konserde; üniversitemiz öğretim üyeleri, öğrencileri ve Acıbadem Sağlık Grubu çalışanlarının yanı sıra pek çok davetli de dinleyiciler arasında yer aldı.

Konserde çalınan eserler:

Karl Jenkins-Palladio 1.Bölüm

Gabriel Faure-Pavane

J.S.Bach-AirMozart-Symphony no 25

Vivaldi-Sprıng

Mozart-40.Symphony Giriş(Molto Allegro)

Brahms-Macar dansı No1

Mozart-Türk Marşı

Glinka-Ruslan and LyudmilaTüm haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 13/10/2022

Son güncelleme tarihi: 15.12.2023