Üniversite-Sektör İş Birliği: Health Business School

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencilerimizin yer aldığı, Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları ve Hasta Hizmetleri Direktörlüğü’nün destekleri ile ilk kez hayata geçirilen Health Business School, 23 Ağustos- 17 Eylül 2021 tarihleri arasında tamamlandı.Üniversite-Sektör iş birliği kapsamında yıl içi ve yaz dönemi olarak planlanan Health Business School, Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimizin özel bir program ile öğrenim hayatları sürerken iş hayatının da bir parçası olmaları konusundaki yönlendirmesi ile ortaya çıktı. Bu kapsamda mülakata alınan birinci sınıf öğrencilerimizden seçilen 20 kişi programa dahil edilerek Acıbadem Sağlık Grubu Hastanelerinde çalıştı. Programın ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflarda da kapsamı genişletilerek devam etmesi planlandı.Health Business School, Türkiye’deki Sağlık Yönetimi Bölümleri arasında özgün bir program olma özelliği taşıyor.

Haber Tarihi: 22/09/2021

Son güncelleme tarihi: 28.12.2023