Üniversite Hiyerarşisinde Yüksekokul Sekreterinin Yeri

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı tarafından, bir yüksekokul sekreterinin üniversite hiyerarşisindeki yeri ve önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen “Üniversite Hiyerarşisinde Yüksekokul Sekreterinin Yeri” isimli etkinlik 17 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Sekreterimiz İlknur Şentürk’ün konuşmacı olarak ağırlandığı etkinlikte “Yüksekokul Sekreterinin Yeri ve Önemi”, “Yüksekokul Sekreteri Kriterleri”, “Yüksekokul Sekreterinin Görev ve Sorumlulukları” ve “Üniversite Organizasyon Şeması” başlıklı konular konuşuldu.

Kariyerini bu alanda ilerletmek isteyen öğrencilerimizin alan ile ilgili nelere dikkat etmesi gerektiğiyle ilgili deneyim paylaşımında bulunan Şentürk, öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Haber Tarihi: 09/05/2023

Son güncelleme tarihi: 11.05.2023