Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nda üniversitemiz, tüm üniversiteler arasında 5. sırada yer aldı

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Karadağ ve Eskişehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemil Yücel tarafından gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2018 kapsamında Acıbadem Üniversitesi, Üniversitelerin Genel Memnuniyet Sıralaması’nda 5. sırada, Vakıf Üniversitelerinin Genel Memnuniyet Sıralaması’nda da 4. sırada yer aldı.

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması lisans düzeyindeki üniversite öğrencilerinden geribildirimler toplayarak Türk Yükseköğretim Sisteminin gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu araştırma kapsamında 2017-2018 öğretim yılında lisans öğrencisi bulunan 109 devlet ve 63 vakıf olmak üzere toplam 172 üniversitedeki 26.513 öğrenciden veri toplanmıştır.

Araştırmanın detaylarına ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 30/11/2018

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023