Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur Acıbadem Üniversitesi’ni ziyaret etti

Prof. Dr. Keleştemur, üniversite ziyaret programı kapsamında Rektör, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Merkez Müdürleri, öğretim üyeleri ile bir araya geldi. Üniversite hakkında sunum sonrası kampüsü gezen Prof. Dr. Keleştemur, özellikle üniversitenin araştırma olanakları, altyapısı konusunda bilgi aldı. TÜSEB Başkanı Araştırma Laboratuvarları, İleri Düzey Simülasyon Merkezi CASE ve Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (DEHAM) gezerek alanlar hakkında detaylı bilgi edindi.TÜSEB Başkanı, Tıp Fakültesi Dönem III öğrencilerinin dersine katılarak bir sunum da gerçekleştirdi. Sunuma öğrencilerin yanı sıra öğretim üyeleri de katılım gösterdi.Sunum sonrası LABMED, LABGEN ve LABCELL’i gezen TÜSEB Başkanı bu alanlar hakkında da bilgi aldı. Program Acıbadem Üniversitesi ve TÜSEB’in işbirliği alanlarının konuşulduğu bir toplantı ile tamamlandı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023